dinsdag 3 mei 2011

Namibia

De grensovergang was super rustig. De uit stempel op het carnet hebben we snel gekregen. De in stempel vergde wat meer uitleg aan de dame achter het loket, maar al met al zijn we binnen het uur in Namibia. We vinden een plek op een campsite nabij Fish river met een prachtig uitzicht en een heerlijk terras. We hobbelen wat af op de gravel wegen. De ene wat slechter dan de andere. Alles schudt en rammelt, maar hoe langer je rijdt hoe minder je daarvan merkt. We zijn nu in de woestijn waar het volgens zeggen bijna nooit regent. In april is al 76 mm regen gevallen, dus we hebben mazzel, het zand is niet super los.

Het valt op dat iedereen wil weten waar die Canary vandaan komt en we krijgen zelfs een verrassings Koninginne pakket van Nederlanders die aan het einde van hun vakantie zijn. Van piri piri saus tot toiletrollen. We kunnen het maar nauwelijks kwijt, maar voorlopig weer vooruit.

1 opmerking:

Eduard Boxman zei

Super gaaf jongens. En zo'n ervaring dat je de grens overgaat, met stempels en zo. Weet jij nou hoe zo'n beambte reageert?

Omkopen is toch heel vaak gebruikelijk :)