zondag 15 mei 2011

Windhoek















Door de enorme regen zijn we langer in Solitair blijven hangen. Niet dat het echt een straf was, omdat hier altijd wat te beleven is. Zelfs de tankauto voor de benzinepomp kon deze plek niet meer bereiken. Er waren dan ook veel mensen blijven steken (net als wij). Toen we weer op weg gingen kregen we het advies om de vlakke route te nemen omdat de passen onbegaanbaar zijn.
Via een prachtige route rijden naar Windhoek. Onderweg zien we de eerste giraffe en zebra's en even buiten de stad vinden we een plekkie. We zijn gaan namelijk gaan schilderen met de kinderen van Hope Village. Orange babies wil op hun gala event in Nederland een veling organiseren met daarin een schilderij gemaakt door Syl en de kinderen. Een spannende week met hard werken achter de rug. Morgen komen de kinderen hun eerder geoefende deel op het doek zetten.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hallo jan en syl met belangstelling de prachtige foto,s bewonderd mooi werk wat je aan het doen bent syl
hier alles goed
groeten pa en ma

Eduard Boxman zei

Wat een pracht foto's. het lijkt wel of ik een kalender van National Geographic aan het bekijken ben, en jullie zitten hier midden tussenin. die foto's van de opkomende zon zijn bijna ongelooflijk, wat een kleuren.
jou pa en mijn moeder zijn intussen weer een week met elkaar aan het fietsen, lekker jut en jul, maar ondertussen kunnen jij en ik behoorlijk trots op ze zijn. maar trots ben ik ook op jullie syl en jan, wat een avontuur zeg. en het is je aan te zien hoezeer je geniet van al die details.
bij dat filmpje dat jan hard die berg afloopt hoor je jouw ingehouden geproest van het lachen, je mag best hardop lachen hoor. het is toch ook dolkomisch.
complimenten voor jullie uithoudingsvermogen ook.
ik ben erg benieuwd naar de resultaten en de verhalen over hoe je je bij die schoolkinderen verstaanbaar hebt gemaakt. en of ze braaf waren of zaten te klieren...kortom...vertel, vertel, vertel...
groeten, Marjo en eduard

Anoniem zei

Hallo avonturiers,

Prachtige foto's .... en deze plaatsen zijn zo herkenbaar. Er komen oud herinneringen naar boven.

Bijzonder ook de regen in Sossusvlei.

Hebben jullie ook van de heerlijke appeltaart genoten in Solitair?
Heel apart plekje daar midden in the middle of nowhere.

Zoals boven al vermeld: vertel uitbreid van jullie belevenissen

Karin en Jan