donderdag 18 april 2013

Onderweg naar Kaapstad


We zijn inmiddels onderweg naar Kaapstad. We hebben toch besloten daarvandaan te vertrekken, omdat het vanuit Walvis Bay veel duurder is. Ook de vlucht vanuit Kaapstad is goedkoper. Walvis Bay hebben we verlaten op het moment dat er duizenden flamingo's waren. Wat is dat toch prachtig. Vandaag een mooie route vanaf Windhoek door de (semi) dessert tot vlakbij Grünau. De blik op oneindig, gewoon lekker rijden, wat is dat toch genieten. Helaas staan we dit bericht nu weer blauw bekkend (van de kou) te schrijven op een campsite voor een schaapsfarm. Morgen gaan we de grens over naar Zuid Afrika. Onze auto wordt de 25ste verwacht op het depot in Kaapstad. De boot zal rond de 29ste vertrekken. Wijzelf zullen wachten op de nodige documenten en waarschijnlijk begin mei naar Holland vliegen.

2 opmerkingen:

mapa zei

goede morgen jan en syl
jullie mail gelezen en zijn de dagen aan het aftellen dat we elkaar hopelijk in goede gezondheid weer zullen ontmoeten.een stukje van jullie droom is bijna ten einde, op naar het volgende een mens is nooit klaar.waarschijnlijk zijn jullie nu aan het rijden op naar kaapstad geniet van de nog te rijden kilometers en hou het heel.
groeten mapa
tot ziens
hier alles goed

Anoniem zei

Hier aan de kreek kijken we uit naar jullie thuiskomst! Geen verhalen meer per blog (hoe leuk ook), maar life met een lekkere rosé erbij!
x framajoth