zondag 27 november 2011

Uitgebird

Afgelopen zaterdag is mijn cursus afgerond. Ik (Jan) weet nu iets meer van vogeltjes. 
Het was leuk om elke dag op pad te zijn met de groep. Ben nu even uitgevogeld en klaar voor nieuwe uitdagingen. Vandaag hebben we een gesprek gehad met Marion en Herman. We hebben met hun overlegd om een nieuw project of projecten op te pakken hier in Mambo, want we vinden het hier toch wel erg leuk. We willen dus nog even blijven. 




Ik (Syl) heb tijdens de birding cursus van Jan papier gemaakt samen met twee jongens van het dorp. We hebben al goede resultaten en de jongens kunnen dit nu al goed verder oppakken en verder ontwikkelen. Hartstikke leuk. Ook ben ik afgelopen donderdag, samen met Marion, op de afsluitingsceremonie van groep 7 van de Mambo school geweest. We werden (als VIP's) direct op het podium gezet en ik heb zelfs nog (kort) gespeeched om het dorp te bedanken en de afstudeerders te feliciteren. Prachtig al de dansjes en mooie kleding die voorbij kwamen.
Kreeg alleen super kramp in m'n benen en kont van die kleine (kinder) bankjes.


 Ook hebben we samen nog de laatste hand gelegd aan de muur. De metselfundi had eerst de muren glad gemaakt. Ook deze twee weken zijn voorbij gevlogen.



2 opmerkingen:

Karin en Jan zei

Hallo birdies,

Zo te lezen hebben jullie hier jullie tweede thuis gevonden. In elk geval is er voldoende motivatie om voorlopig te blijven en weer met nieuwe projecten van start te gaan. Hartstikke leuk! Wij zijn benieuwd!

Hier alles in orde. Jan springt weer bijna als een jonge haas ... en is druk aan het aftellen. Einde van het jaar gaat hij met de vut en dan per januari nog een eigen business opzetten. Dus hier druk bezig met websites, visitekaartjes etc.

Lieve groetjes,

Karin en Jan

Anoniem zei

Lieve Jan en Sylvia,

Gefeliciteerd met Jan als Vogelaar, kan hij altijd nog beschermheer van natuurmonumenten worden.

Zo te lezen zijn jullie nog volop enthousiast met alles wat jullie ondernemen.
Succes met het nieuwe project, we blijven het volgen.
Genieten telkens weer van alle mooie foto's.
Jullie kaart van de Kilimanjaro was een leuke verrassing, dank daarvoor.
Hier verder alles prima en goed.
Xxxx Theo en Carin