woensdag 13 juni 2012

Uvongo

We zijn hier nu al een week en het verveeld nog niet. We worden door de beheerder en z'n vrouw af en toe verwend met pancake en andere lekkere hapjes.  De winter is op deze plek van de wereld wel lekker zacht, overdag hebben we in het algemeen tot een uur of vier t-shirt weer en daarna beginnen we de lagen over elkaar aan te trekken. Het enige is dat het daarna al snel begint te schemeren en donker wordt. Net als onze winter in Holland (mollen tijd).
We hebben inmiddels onze hele tent geïnstalleerd en omdat we in een grote shoppingmall twee geleden in de winteraanbieding, een klein straal kacheltje hebben gekocht, hebben we het 's avonds lekker warm. Dit is dus zeker minder afzien, dan vorig jaar om deze tijd. Toen waren we ook niet altijd op een plek waar stroom voorhanden was en zaten we vaak (noodgedwongen) bij een vuurtje. (Wel gezellig!)
Op de dag zijn we eigenlijk wel lekker bezig, we schrijven, schetsen of computeren. Als achtergrond decor hebben we een mooie tuin met grote bomen en planten die in Nederland alleen als kamerplant te koop zijn. Zo af en toe komen vlokken fantastisch mooie vogels en zelfs vervet monkey op hun dagelijkse strooptocht langs. We hebben nog één uitdaging. Elke avond komt er namelijk een harde pieptoon langs (waarschijnlijk vliegend). We hebben echt geen idee wat dat is. Vast en zeker komen we daar nog achter.

3 opmerkingen:

de Vaartjes zei

Een vleermuis?

mapa zei

goede morgen jan en syl
dat stukje hof van eden waar jullie verblijven ziet er mooi uit.
laat de inspiratie,s maar komen.geniet van de rust
website ziet er vakkundig uit
hier alles goed
groetje,s mapa

Karin en JAn zei

Weer prachtige foto's!

En die Jessica .... ik lijk wel op haar, tenminste zo voel ik me op het moment ;-)

Het formaat van de billen, benen en de buik komt aardig overeen.