dinsdag 31 januari 2012

Schoolproject





























Mede dankzij alle donaties aan het Mambo schoolproject hebben we weer een school wat kunnen verfraaien. De Chambogho Primary school. Moddy heeft een wandschildering op een van de muren van de school gemaakt. Veel enthousiaste reacties volgden op zijn werk! Morgen zullen we samen met de kinderen nog een wand opvrolijken. Er zullen educatieve dingen door de kinderen worden geschilderd en op verzoek van de hoofd leraar komt de volgende leus op de muur te staan: 'Let the children be happy'.
Door het succes van de Chambogho school en nog resterende donatie gelden hebben we samen met Marion en Herman besloten om hierna nog zeker twee scholen op te pakken. Moddy zal daar ook muurschilderingen gaan maken.

4 opmerkingen:

Karin en Jan zei

Wow, wat prachtig is ´ie geworden.
Daar wordt je echt vrolijk van en ga je graag naar school

pama zei

prachtige afronding van dit project nog een paar dagen en dan is het zo ver even terug naar het koude nederland vandaag is het overdag - 7 dus denk aan je warme jassen pa en ma wensen jullie een goede vlucht
veel liefs pama

Anoniem zei

Syl en Jan,

Wat geweldig is ook deze school geworden! Jullie kunnen trots zijn op wat er allemaal is gepresteerd. Wij wensen jullie een goede vlucht naar Nederland en misschien zie we elkaar nog???
Groetjes, Anneke en Jan

Anoniem zei

Hallo lieve Jan en Sylvia,

Wat een mooi project weer dat jullie afgerond hebben.
Lijkt me moeilijk om al dat moois achter te laten (voor eventjes natuurlijk),maar ook wel weer fijn om alle mensen die jullie dierbaar zijn te kunnen zien en omhelzen.

Onze jongens zijn nu in Mosshi, 3febr. begint de tocht naar de KILi.
Na een gecancelde vlucht (dinsdag)en omgeboekte vlucht via cairo eindelijk na een reis van 30 uur in Tanzania aangekomen.
Ik wens jullie een goede vlucht en een warm welkom thuis.
We gaan elkaar zeker zien.

Xxxx Carin en natuurlijk van de jongens die nu in Tanzania de boel een beetje in de gaten houden./haha/