donderdag 22 september 2011

Mambo Primary School


Mambo Primary School
















Tijdens een bezoek aan de lagere school van het plaatsje Mambo is het idee geboren om een aantal muren van het schooltje op te knappen en te voorzien van leuke, vrolijke, kleurrijke afbeeldingen. Eerst zal een aantal muren nog glad gemaakt moeten worden en voorzien van een afdeklaag. Dit zal worden uitgevoerd door een zogenaamde Fundi (technische man). Vervolgens gaan wij aan de slag om creaties op de muren te schilderen.

















Er is een stille hoop dat de kinderen met meer plezier naar hun school gaan en niet meer tegen de grijze/kale muren hoeven aan te kijken.
















Totaal zitten er 2000 kinderen op de school. De kinderen zitten er een dagdeel, zodat er per keer 1000 kinderen aanwezig zijn. Dat is gedaan omdat het aantal kinderen niet meer past in de klas. Nu zitten ze  al met z'n vieren aan een bankje en soms met meer. In sommige klassen zitten wel 150 leerlingen.


Sponsors gezocht

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de foundation MamboSteunPunt.
Financiƫle bijdragen zijn zeer welkom.

Er kan worden gestort op de rekening van de foundation. Voor het rekeningnummer en meer  informatie kun je kijken op: http://www.mambosteunpunt.org/.

Er mag ook worden gestort op onze rekening en wij zullen het vervolgens doorstorten naar de stichting, dat kan op rekeningnummer 4671273 t.n.v. J. de Haan, Rhoon.

Voorzie de betaling (aan de foundation en aan ons) van het kenmerk: Mambo School Project.

Alvast hartelijk bedankt.















Wij zullen de ontwikkelen van het project op onze blog vermelden.








1 opmerking:

MamboViewPoint zei

We zijn zeer blij met de komst van Jan en Sylvia in hun knal gele canary auto!
Onze projecten worden door vrijwilligers gedaan en we zijn er van overtuigd dat ze een goede bijdrage zullen leveren aan de ontwikkeling van Mambo!
Ook de school en de kinderen zijn in elk geval enthousiast.
PS: er zijn totaal 5000 inwoners waarvan er dus 2000 op de lagere school zitten.....