dinsdag 14 juni 2011

Livingstone

We zijn nu al langer dan gedacht in Livingstone. We slapen op de stadscamping. Afgelopen zondag op bezoek geweest bij een weeshuisje hier in de stad. Ik (Syl) ga de rest van de week een uurtje per dag schilderles geven aan 5 kinderen. Het is leuk om te doen en misschien kunnen ze er (later) wat mee.
De Waterfall hebben we nog steeds niet gezien, maar wat in het vat zit... We zien de nevel van de fall wel boven de stad hangen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

halo kinders zo te zien gaat het goed
ochtend zonnetje twee stoelen twee levens en wat waren de gedachte,s zichtbaar is rust en warmte he syl ik zie dat je aan het hout snijden bent ziet er goed uit huiselijk tafereel met poes in beeld ja hoor syl breng jij de kinders de kunst maar in beeld mooi project en jan volgens mij vindt je het wel leuk in de klas aan je lach te zien
groeten pa en ma wij reizen met jullie mee

Anoniem zei

Hoi Syl en Jan,

Volg jullie avontuur met veel plezier. Geniet van de prachtige foto's. Vertel alleen eens wat meer wat er in jullie omgaat !! of wil je dat echt alleen maar voor jezelf houden ? Ik kan me voorstellen dat alles zo overweldigend is, dat je er niet over uitgepraat raakt. Maar..... foto's zeggen misschien meer dan woorden !
Alleen... die nevel, die boven de stad hangt van de Victoria Falls,ik zou gek worden als ik daar niet meteen naartoe kon gaan. Zoveel geduld zou ik niet kunnen opbrengen. Jan wordt altijd crazy als ik weer een bochtje verder wil om te zien wat daarachter is te zien. Zegt dan: ik zie het wel op de foto's, ga jij maar alleen ! Trouwens, Jan heeft in maart 2 ernstige hersenoperaties ondergaan (lag niet aan mijn gedram hoor). Is gelukkig weer helemaal opgeknapt.
Groetjes, en we blijven jullie volgen: Jan en Anneke

Anoniem zei

Wij hebben toen een helivlucht gedaan over de watervallen en ook de canyon.
De canyon was bijzonder spectaculair! De watervallen was inderdaad ook bij ons veel mist.
Echt de moeite waard die vlucht.

Ik ben benieuwd.

En straks de weg naar Lusaka. Als die nog steeds zo slecht is als 2 jaar geleden .... ik heb toen een paar keer moeten overgeven (had mijn reispillen niet/te laat ingenomen).

Ik hoop dat jullie geen zwakke maag hebben.

XX Karin en Jan